Prihlášky je možné podávať do konca septembra.

1. Majstrovstvá Slovenskej republiky a Medzinárodné majstrovstvá v nail arte 2014


Úlohou súťažiacich je ozdobiť vopred vymodelované nechty ľubovoľnej dĺžky alebo vopred upravené prírodné nechty na oboch rukách modelky. Nechty musia byť perfektne ozdobené s prihliadnutím na hodnotiace kritériá. Každý účastník má právo na vlastný výber pracovnej metódy. Nechty na oboch rukách budú súťažiaci zdobiť na tému podľa vlastného výberu. Všetky maľby a dekorácie musia byťvypracované počassúťaže. Tzn., že celé zdobenie 2D alebo 3D musí byť zhotovené počas priebehu súťaže a hneď aplikované.

termín: štvrtok 2. októbra 2014

2. Medzinárodný nail festival Zlaté ruky Slovenskej republiky 2014 - „BRILIANT NAILS“


Súťažiaci súťažia v zdobení nechtov v disciplínach MIX MEDIA, 2 D zdobenie nechtov – maľovanie štetcom,3D zdobenie nechtov, v súťažných disciplínach Design vytvorený len gélom a Design vytvorený lenakrylom, ONE STROKE PAINTING (Čínske maľovanie plochým štetcom) a AKVARELOVÁ MAĽBA, MÚZEÁ SVETA - OBRAZY A PORTRÉTY, v salónnej manikúre ModaItaliana, v súťaži Freestyle (súťaž v zdobení rôznych úžitkových predmetov), v súťaži NAIL POSTER a v súťažiach JUNIOR HAIR STAR a JUNIOR NAIL STAR.

termín: štvrtok 2.10.2014

3. Majstrovstvá Slovenskej republiky a Medzinárodné majstrovstvá v manikúre prírodných nechtov 2014


Úlohou súťažiacich je upraviť a vytvarovať prírodné nechty, upraviť a ošetriť kožičku okolo nechtov, pokožku rúk a nalakovať nechty na oboch rukách modelky s prihliadnutím na hodnotiace kritériá.

termín: štvrtok 2. októbra 2014


4. Súťaž v účesovej tvorbe a dekoratívnej kozmetike INTERBEAUTY TROPHY 2014


Súťaže sa môžu zúčastniť kaderníci, vizážisti, kozmetičky, nechtoví dizajnéri, manikéri a študenti stredných odbor- ných škôl. V kategórii študenti môžu súťažiť len žiaci stredných odborných škôl bez získania odbornosti. Študenti v nadstavbovom štúdiu musia súťažiť v kategórii dospelí.

termín: piatok 3. októbra 2014

5. Majstrovstvá Slovenskej republiky v make upe 2014


Súťaže sa môžu zúčastniť kozmetičky, vizážisti a študenti stredných odborných škôl so slovenským štátnym občianstvom. Víťaz bude reprezentovať Slovenskú republiku spolu so súťažiacimi z ďalších krajín na Medzinárodných majstrovstvách v make upe, ktoré sa uskutočnia počas veľtrhu BEAUTY INTERNATIONAL 2015 v Düsseldorfe.

termín: piatok 3. októbra 2014

6. Majstrovstvá Slovenskej republiky a Medzinárodné majstrovstvá v nail designe 2014


Úlohou súťažiacich je vymodelovať počas 2 1/2 hodiny súťažné nechty na oboch rukách modelky. Pri kategórii gél musia byť na oboch rukách nechty s perfektnými bielymi špičkami zhotovené bielym gélom a kamuflážnym gélom, v kategórii acryl musia byť zhotovené bielym práškom a kamuflážnym práškom. Víťaz bude reprezentovať Slovenskú republiku na Medzinárodných majstrovstvách v nail designe v Düsseldorfe, ktoré sa budú konať počas veľtrhu BEAUTY Düsseldorf 2015.

termín: piatok 3. októbra 2014

Súťaže mediálne podporili:

Partnerské facebook stránky

https://www.facebook.com/best.time.slovakia?fref=ts

© 2011 Salony.sk. Všetky práva vyhradené. | Obchodné podmienky | Používanie cookies a GDPR | Salóny krásy
HORE